Inquiry
Form loading...
Le Taua o le Ausa Uulima i le Olaga

Tala Fou

Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Le Taua o le Ausa Uulima i le Olaga

    2024-04-03 14:27:41

    Ua avea le va'a lima-lima ma meafaigaluega taua i le tele o olaga o tagata, e ofoina atu le faigofie ma le lelei i galuega eseese. Mai le aveeseina o maanuminumi mai lavalava i luga o le faʻamama, o le vaʻa lima lima ua faʻamaonia o se masini faʻaogaina ma taua.


    O se tasi o faʻamanuiaga autu o se vaʻa lima e mafai ona vave ma lelei le aveesea maanuminumi mai lavalava. Pe i le fale pe alu, o lenei masini feaveaʻi e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafou o latou lavalava e aunoa ma le manaʻomia o se laupapa auli poʻo se uʻamea tetele. E aoga tele lenei mea mo tagata faimalaga poʻo tagata taʻitoʻatasi o loʻo pisi taimi e manaʻomia ona foliga lelei i se taimi vave.


    I le faaopoopo atu i lona faʻaogaina i le tausiga o lavalava, o le vaʻa lima lima e avea foi ma meafaigaluega malosi mo le faʻamamaina ma le faʻafouina o luga o mea eseese. Faatasi ai ma le malosi e gaosia ai le ausa vevela, e mafai ona faʻaumatia lelei siama ma siama i luga o mea a le fale e pei o pupuni, faʻaofuofu, ma moega. O le mea lea ua avea ai ma aseta taua mo le tausia o se siosiomaga mama ma le mama, aemaise lava mo i latou e maua i le allergies poʻo le manava maʻaleʻale.


    O le faigofie ma le faʻaogaina o le vaʻa lima lima ua avea ma filifiliga lauiloa mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigofie a latou masani i aso taitasi. O lona lapo'a lapo'a ma le faigofie o le fa'aoga ua avea ai ma vaifofo aoga mo le tele o galuega eseese, mai le fa'afouina o lavalava i le tausia o se si'osi'omaga mama ma maloloina ile fale. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, e foliga mai o va'a va'ava'a e uu lima o le a sili atu le alualu i luma ma le mana'omia i tausaga a sau.